תנוחות וקיום יחסים - דחוף!

השאלה: שלום,

רציתי לשאול, אני נשואה טריה מלפני חודש וחצי והבנתי שיש תנוחה מסויימת בה צריך לקיים יחסים על בעלי? למה? ואם לא נוח לי שהוא מעלי ? הוא קצת מלא והוא מכביד עלי כשהוא למעלה. הבנתי גם כן שצריך להיות מכוסים בשמיכה יש פעמים שאנחנו לא מספיקים לשים אותה והוא כבר גומר. בנוסף הבנתי שאסור לו לראות אותי ערומה? אחרי מספר פעמים שעשינו את המצווה התחיל קצת לשרוף לי בפתח הנרתיק האם זה נורמאלי? התדירות שלנו היא ממש כל יום ולפעמים פעמיים ביום.
האם יש סיכון לקיים יחסים בזמן היריון?
אני רוצה להיכנס להיריון האם יש טיפים לכניסה מהירה יותר (חוץ מתפילה כמובן) אשמח לתשוב בזמן הקצר ביותר תודה רבה
אבישג

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 11:50:53 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מזל טוב לנישואיכם

א. דרך ארץ הוא שהאיש למעלה והאישה למטה, ההסבר הוא שהאיש מסתכל לקרקע שהוא בא מהאדמה ואילו האשה מסתכלת אל האיש שהיא נוצרה ממנו. אמנם אם יש בעיות קשות אפשר לפעמים להקל אבל לא בצורה קבועה.
ב. יש להכין שמיכה קודם היחסים ומיד להתכסות.
ג. מותר לו לראותך (בימים המותרים) בלא בגדים, מלבד באותו מקום.
ד. חז"ל אמרו שהתדירות הנכונה היא פעמיים בשבוע (בזמן המותר) מי שמרגיש צורך יכול יותר, אבל אין להרבות יותר מדאי, ויתכן שזה גרם לצריבה.
ה. הריון אין לו שייכות עם חיי אישות, אבל אם יש בעיות רפואיות יש לטפל בהתאם.