קשר עם מורה נהיגה

השאלה: שלום הרב
אני למדתי נהיגה אצל מורה חילוני ונוצר בינינו קשר,מבחינתי הקשר הוא לשם קירובו ליהדות ולייצג הדת ובכלל לא מתקרב לקשר של אהבה עכשיו הקשר שהיה לנו בשיעורים היה עמוק דיברנו על כל מיני נושאים חשובים.אני רוצה להמשיך איתו את הקשר כדי ללמד אותו כל מיני דברים ביהדות וע"י כך לקרב אותו לדת האם זה מותר?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:25:52 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

הקשר באופן כללי אפשרי, אבל מכיוון שיש לו סכנות ואין אני מכירך, על כן חשוב מאד לגשת ליהודי נאמן ואחראי שיכול לחוות דעת, האם יש בכך סכנה או שמא רק ברכה. צריך לדעת שהרבה בעיות נוצרות מכוונות טובות שאדם לא התכוננן להם כראוי, על כן רק אדם שמכיר אותך יכול לתת לך את התשובה האמיתית.

חג כשר ושמח