נידה

השאלה: שלום,
אני נשואה טריה ואני ובעלי שומרים טהרת המשפחה. יש לנו מיטה זוגית ומיטה יחידה נוספת. בזמן הנידה אני ישנה על הזוגית ובעלי על הקטנה. וכדי שאחד מאיתנו לא ירגיש מקופח אנחנו מתחלפים כל חודש(בזמן הנידה פעם אני בקטנה ופעם הוא).
האם זה מותר? או שזה צריך להיות דבר קבוע? ואם כן איפה כל אחד צריך לישון?
תודה רבה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:47:57 PM
בס"ד

שלום וברכה ד´

מכיוון שזה קבוע שפעם את ופעם אישך במטה הקטנה, א"כ אין זה מיטה קבועה לך או לו, על כן אפשר לעשות כפי שאתם נוהגים, פעם זה ופעם זו.