נידה

השאלה: אני נשואה +3 ושומרת נידה. מאז בני הקטן שנולד בן השנתיים יוצא שאני מתחילה לשמור נידה בראשון לחודש ומבקרת במקווה ב-20 לחודש
כך שנשארו בקושי 10 ימים ומתוקוף תפקידו של בעלי הקצין במשטרה שעובד גם לילות נשארו ממש ימים בודדים. אני פונה לפני שיתחילו להתעורר מריבות ביני לבין בעלי על כך.
השאלה מאיפה אני יכולה לקצר את ימי שמירת הנידה ואיך?
אם בכלל....
אם צריך פרטים נוספים אענה לפי בקשה
תודה רבה רבה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:17:32 PM
בס,ד

שלום וברכת ד´

אורך המחזור הרגיל הוא בין 5-8 יום, לא מובן כיצד יתכן שמחזור אורך כ-12 יום, יש לגשת לבדיקה אצל רופא מדוע המחזור ארוך כל כך.

שבת שלום