מסטיק תימני

השאלה: שמעתי    שמועה,   שאינני   יודע   האם  היא    מבוססת   דייה,   ולפיה   המסטיק    התימני    הוא   סגולה   לפוריות    ולילדים,   כיון   שאינני   יודע   האם   שמועה   זו  נכונה    או   לא,   ברצוני   לשאול   אתכם   האם   לדעתכם    לעיסת  מסטיק   תימני   נחשבת   לסגולה   לפוריות    וילדים   ?     אשמח  לקבל את  תשובתכם.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 1:30:22 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין סגולות בעניין, הצמח הוא ג´ת (קאת), ויש בו חומרים מסוימים המעוררים, והשאלה האם זה טוב לאדם מסויים או מזיק לו חלילה היא שאלה רפואית שצריך להתייעץ עם רופא או רוקח.