בינו לבינה

השאלה: בס"ד
שלום!
התחתנתי לפני חודש בערך. ישלי שאלה מה עושים כשאני נגיד אוכלת בשרי ובעלי אוכל חלבי. האם מותר לנו להתנשק?? מה עושים במצב כזה?

אני ובעלי שכבנו ויצאו 2 טיפות של דם.. ואז עשיתי את כל הדברים של טהרת המפחה וטבלתי במקווה. אח"כ שכבנו אחרי המקווה והפעם ירד הרבה דם ואז עוד פעם מקווה ואז שוב פעם שכבנו והזרע יצא החוצה.. והיה גוש קטן שחור אדום כזה כמו במחזור. ויום אחרי קיבלתי מחזור. שזה הקדים לי בערך ב5 ימים.. שבד"כ המחזור מאחר לי. אני לא בטוחה שכל הקרום ביתולין נקרע. איך אפשר להיות בטוחים? צריך להיות חור גדול?
איך יודעים שהוא מכניס את האיבר שלו למקום המתאים? זה כ"כ מעצבן אנחנו נוגעים פעם אחת ואז איזה 12 יום לא נוגעים בגלל הקרום ביתולין.

תודה רבה אשמח לתשובה בהקדם =]]]

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:45:12 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מזל טוב לנישואין.

א. היום שאלת הקרום היא קלה מאד לפתרון אפשר לגשת לכל רופא/ת נשים ולבקש בדיקה, אם נשאר קרום זו פעולה חירוגית פשוטה ביותר, שאפילו בד"כ גם לא מטמאת את האשה. על כן הקדימי וגשי לרופא/ה והם יעזרו לך מיידית ללא כל החששות שיש לכם.
ב. אשה שמתחתנת משתנה אצלה אורך המחזור, לאחר מספר פעמים המחזור חוזר לפעול בדרך רגילה.
ג. כשכל אחד אוכל הוא צריך לאכול על מפית בפני עצמה, שלא יהיה מעבר באוכלים. לאחר האכילה אין כל איסור בשר וחלב.