אישה מיוחדת

השאלה: התחלתי לצאת עם מישהי בחורה מיוחדת מאוד מעניינת תמיד יש על מה לדבר אני ממש רואה אותי בונה איתה עתיד..הבעיה היא שרואים שהיא ממש שעירה יש לה אפילו קצת שיערות על הפרצוף זה ממש דוחה אני מנסה לא לחשוב על זה ולחשוב על המעלות שלה אבל אני לא יכול לא לחשוב על זה שאם מה שאני רואה כפלי חוץ מגעיל ברמת השיעור אז מה קורה במקומות שאני לא רואה..אני ישמח לעזרה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:51:37 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אדם לא יכול לחנוק רגשות שנים רבות, על כן אם הנושא מפריע לך כדאי בשלב מסויים (בהמשך הדרך) לערוך על כך שיחה, ומכיוון שיש היום אמצעיים כיצד להעלים את הדברים הללו, יש לחשוב יחד שלא יפריע לך ולא לה.
אם הדברים יתפתחו יפה אי"ה תוכלו להתגבר גם על נושא זה. בכל מקרה לדעתי אי אפשר לסגור בלי לברר את הנושא.