שידוך בין חברים

השאלה: שלום כבוד הרב

הכרתי לחבר של בעלי מישהי. לחבר זה היתה בעיה לפני כמה שנים שהזדקק לטיפול תרופתי בתרופות לפני כשמונה שנים. כיום הוא לומד לתואר ראשון ונראה שהוא חזר לתפקד כרגיל. ולא נראות בעיות על פני השטח. השאלה היא מה עלינו לעשות האם אנחנו אמורים ליידע את הבחורה או שהוא צריך לספר לה? נשמח לתשובה.

בברכת שבוע טוב ומבורך.

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 3:28:06 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

יש ליידע בדיוק את מה שאתם יודעים בנושא, אין צורך מיד בהתחלה אבל בשלבים הראשונים יש לדווח, כדי שהיא תבדוק את הנושא לעומק, לדעת שאין השפעות גם בזמן הזה.

בהצלחה