נישואין

השאלה: שלום!
אני אשה בת 31 נולדתי לאם יהודיה ולאב שאינו יהודי שנשאו נישואים אזרחיים.
בנוסף לזאת גם אני אמא לילדה מחוץ לנישואין שגם אביה גוי.
אני מתחזקת באמונה מחפשת להתקרב לדת היהודית לפני זמן מה פגשתי איש יהודי מתחזק באמונתו ושנינו רוצים להקים בית כדת וכדין בישראל ולהנשא כדין תורה.
מטבע הדברים עברי אינו קל ושאלתי היא האם קיימת אפשרות כזו בשבילנו? להנשא כדת וכדין? האם יש באפשרותי לעשות משהו כדי לאפשר זאת? או שזה מקרה אבוד?
אודה לתשובה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 10:27:38 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

יישר כח על כל המאמצים שלך, ויהי רצון שהקב"ה יעזור לך ללכת בדרך הישר והטוב.
אין כל בעיה בנישואין, צריך לסגור את כל הפרטים, אולם באופן כללי אינני רואה בעיה מיוחדת. כדאי להרשם מוקדם לנישואין כיוון שיצטרכו עוד ברורי דברים ומסמכים. אבל ביחוד את צריכה אמונה ואהבה גדולה ואז אי"ה הכל יסתדר.