נישואים לא אמיתיים

השאלה: שלום. יש לי מספר שאלות שהייתי רוצה לקבל תשובות . אני התחתנתי ולא מאהבה. בישקשתי עזרה מחבר וטוב והוא הסכים לעזור לי והתחתן איתי. אנחנו נשואים 7 חודשים ומועלם לא חיינו ביחד. לא מימשנו את אהבתנו בשום צורה שהיא ואין לנו ילדים משותפים . רציתי לדעת - הלכתי עם גבר אחר האם עדיין חטאתי כמו אישה שהיא נשאוה באמת ??
והאם יש אפשרות לבטל את הנישואים הללו כאילו לא היו בכלל? האם אני יכולה ללכת עם גבר שהוא כהן ? בבקשה תעזרו לי כי איבדתי את דרכי. תודה רבה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 8:38:18 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אני מבין שאת גרה בבית אחד עם האיש שהתחתנת אתו, ולכן הלכתית את נשואה לכל דבר, אם היית חופה כדת וכדין. ואם את רוצה להתגרש תוכלי להתגרש ותהי אסורה לכהן. אלא א"כ הקידושין שלכם לא היו במסגרת הלכתית או העדים היו פסולים וכדו´. אבל בלא זאת את כנשואה.

בהצלחה