נידה

השאלה: הנני די חדשה בעניין שמירת הנידה, ברצוני לשאול שאלה:המחזור שלי מדוייק מאוד. כ-5 ימים לפני המחזור אני מרגישה כבר את ההרגשה שהמחזור מגיע, הבעיה היא שעם ההרגשה גם ישנו מן דם חום ורק בבדיקה עמוקה רואים אותו כך שאם אקיים יחסים אתלכלך (וזה מנסיון). נושא זה בעייתי מבחינתי כי לפי זה אצטרך לשמור 10 ימים + 7 נקיים. יש מה לעשות בכדי למנוע ציפייה כה ארוכה?
בתודה מראש.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 11:34:22 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

צבע חום איננו פוסל, ואפילו שהוא מלוכלך, ולכן יש לשאול רב האם צבע זה מטמא או לא. כך לא יהיו לך עשרה ימים אסורים.