ממזר נשוי

השאלה: שלום רב וחודש טוב,
בעקבות מידע שהתגלה לי לפני מספר שנים, ביצעתי בדיקת רקמות והתברר לי שאבי אינו האב הביולוגי שלי. בבירור קשה מול אימי עלה כי אני בנו של איש אחר, והיא הרתה לו בעת שהייתה נשואה לאבי. כל המעורבים הינם יהודים. אני משתדל לשמור על העניין בסוד.
השאלה: אני נשוי ליהודיה שאינה ממזרה. יש לי שני ילדים ועוד אחד בדרך.
מה דיננו? מה עלי לעשות?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 8:36:28 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

השאלה קשה ומסובכת ואין לענות עליה ברשת, עליך לגשת לרב בקיא בדינים הללו (אם אפשר דיין בבתי דין) וכמו כן בעל ידע כיצד מתנהלים במקרים מסובכים. ולכן צריך שיהיה חכם בהלכה ובהתנהגות האדם. אבי בטוח שיש באזורך אנשים כאלו, ואם לא כדאי אפילו לנסוע מעט ולהפגש עם הטוב ביותר (כפי שנוסעים לרופא מומחה).