לא יודעת מה עליי לעשות

השאלה:

שלום, אתמול בערב אני ובעלי שנשואים קרוב לשבועיים סה״כ הגענו לריב גדול עם מילים לא טובות כלל וברגע של חוסר הבנה ובלבול גדול בעלי לקח ממני את הטבעת נישואין שלי וזרק מהחלון. ואת שלו זרק בשירותים. הן לא נמצאו. האם יש בזה בעיה מעבר למעשה כמובן? אני לא יודעת מה עליי לעשות. אנא עזרו לי.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/29/2013 7:54:34 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

הצטערתי לקרוא את הדברים. הלכתית אין משמעות לזריקת הטבעות, אין להם שום מעמד הלכתי, אבל באופן רגשי הן דבר מאד חשוב, ואם הגעו הדברים לכדי כך, כדאי לפנות מהר ליעוץ זוגי כדי לפתור את הבעיה העקרונית שהתגלתה, ועדיף שעה אחת קודם. בכל אופן כדאי בימי הדין הקרובים להניח למריבות ולבעיות ולראות עתיד של שנה טובה עומד בפתח, ואח"כ בעזרת ייעוץ להתגר ולהמשיך.

כתיבה וחתימה טובה