כניסה להריון

השאלה: כבוד הרב שלום,
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון מזה כ10 חודשים
היום בבוקר הייתי אצל הרופאה ולפי בדיקת אולטרסאונד שהיא עשתה לי היא אמרה לי שאני מבייצת באותו הרגע. היום אחרי השקיעה אני צריכה ללכת למקווה..
השאלה היא- בישביל לא לפספס את הביוץ- האם ניתן שבעלי יוציא זרע (עוד לפני השקיעה) ואני אחדיר את זה.. (בלי לקיים יחסי אישות ובלי לגעת אחד בשני)או שלא קיים דבר כזה? מקווה שהשאלה לא שטותית.. זה נשמע לי הכי הגיוני ו-לא הגיוני כרגע..
לא יודעת כבר מה לחשוב.. תודה מראש על התשובה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 9:06:57 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

זו שאלה שצריכה הדרכה מיוחדת (הלכתית ורפואית) על כן פני מיידית למכון פוע"ה בירושלים, שהם מתמחים גם ברפואה וגם בהלכה, אולי יוכלו לעזור לך.
או במייל: h@puah.org.il
או דרך האתר: http://www.puah.org.il/

צום החמישי לששון ולשמחה