טהרת המשפחה

השאלה: שלום רב, לפני פחות מחודש שלחתי לכם בעיה שיש לי ונאמר לי לטפל רפואי ולחזור להתייעצות, אני בת 27 נשואה שנה אני ובעלי מנסים להרות לי יש בעיה ש3-5 ימים לפני קבלת מחזור יש לי דימום כתמים חומים ורק אחרי 3-4 ימים אני מקבלת מחזור של 5 ימים ושומרת 7 ימים נקיים כנראה אני מפספסת את הביוץ עשיתי בדיקות הורמונאליות והכל תקין תודה לאל, הרופא נשים ביקש ממני לעשות בדיקת זקיקים לראות את הביוץ
ביום הטבילה שלי האם בדיקה זו נחוצה לי ?
מאד אשמח לתשובה בברכת שבת שלום.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 9:00:26 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

הבדיקה באופן כללי היא חשובה.
אולם כדאי לך לעמוד בקשר קבוע ודיסקרטי עם מכון פועה בירושלים, שהם מומחים גם בצד ההלכתי וגם בצד הרפואי. h@puah.org.il

בהצלחה

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלוו