טהרה

השאלה: יש לי 2 שאלות..
1. אני כלה וכל פעם שאני מנסה לעושה הפסק טהרה יש לי כשעתיים אחרי זה הפרשה ורודה בהירה מאוד...קצת וזה מפסיק. האם זה טהור או טמא? דם של וסת זה לא יכול להיות כי הפסיק לי כבר מלפני 4 ימים.
2. האם תפרים של ניתוח זה חוצץ למקווה? יש לי 2 תפרים במקום אחד שנמסים במים ויש לי במקום אחר תפרים שאני צריכה להוריד אותם אצל אחות בעוד שבועיים. מה הדין לגביהם?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 3:49:26 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מזל טוב

לא הבנתי את המציאות, האם את כבר נשואה או לא. נא לפרט. כמו כן נא לפרט את מקום התפרים.

מועדים לשמחה