טהרה

השאלה: אני כלה וחתונתי בעוד שבועיים וכל פעם שאני מנסה לעושה הפסק טהרה יש לי כשעתיים אחרי זה הפרשה ורודה בהירה מאוד...קצת וזה מפסיק. האם זה טהור או טמא? דם של וסת זה לא יכול להיות כי הפסיק לי כבר מלפני 4 ימים.
2. האם תפרים של ניתוח זה חוצץ למקווה? יש לי 2 תפרים בגב שנמסים במים ויש לי ברגל תפרים שאני צריכה להוריד אותם אצל אחות בעוד שבועיים וקצת. מה הדין לגביהם? הורדתי נקודות חן
בתודה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 3:48:31 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

1. בדרך כלל זה נובע מבדיקה בעומק ובחוזק גדול מדי, על כן נראה שתבקשי מהמדריכה שלך הסבר מדויק כיצד לעשות את הבדיקה לפני החתונה.
2. תפרים אם הם ימסו לאחר החתונה אפשר לטבול אתם למרות שבאופן כללי אין טובלים עם תפרים.

מועדים לשמחה