טהרה והריון דחוףףףף

השאלה:

אז ככה, נכנסתי להריון חודש לפני הנישואין.. התחתנתי לפני חודשיים ועכשיו אני בחודש רביעי.. הרב אמר לי שהטבילה שעשיתי במקווה לפני החתונה לא עזרה ואני עדיין טמאה מאחר ולא שמרנו נגיעה ולא ספרנו שבעה נקיים ונכנסתי להריון.. אז הוא אמר לי עכשיו לעשות טהרה, להתחיל לשמור 4 ימים כמו בנידה ולאחר מכן לספור 7 נקיים... אז שמרנו 4 ימים ועשיתי לאחר מכן הפסק טהרה ויום למחרת ביום הראשון של השבעה נקיים עשיתי בדיקה לפני השקיעה ואז בלילה בערך בשעה 1 2 בלילה נפלנו ושכבנו.. מה אני אמורה לעשות עכשיו? להתחיל ממהתחלה הכול? להתחיל מהתחלה את השבעה נקיים? מה לעשות?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/29/2013 12:08:43 AM

בס"ד

שלום וברכת ד´

את צריכה לספור מהיום שהייתם ביחד עוד 4ארבע ימים ולאחר מכן לעשות בדיקה ועוד ששה ימים מלאים, ולאחר מכן לטבול.
כמו כן עליכם לעשות תשובה על המקרה הלא נעים שקרה, אם אפשר שהאיש יתענה ימי ב,ה,ב, ואת תתני צדקה (שווי ימי אכילה) לעניים. כמו כן תקבלו על עצמכם להזהר בימים האסורים מכל נגיעה וקלות ראש.