זוגיות

השאלה: אני חילונית גרושה +1 יש לי חבר מזה כ-5 שנים
דיברנו על נישואים הזוגיות היתה בינינו מופלאה
עד לאחרונה אני מרגישה שהיחס אצלו השתנה והוא כבר לא מדבר על חתונה ולפעמים אני מרגישה ממש לבד ,
רציתי לדעת אם אני עושה נכון שאני איתו או שזה לא זה איך אדע אם הוא באמת בשבילי?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 10:44:15 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

באופן כללי צריך למסד כל קשר, ולא ראוי ולא מתאים להיות יחד ללא מיסוד הקשר, ועל כן מראש היית צריכה למסד את הקשר, ואני מעריך שאת צריכה להעמיד את הדברים ללבון יסודי, האם הוא מוכן ללכת לזוגיות אם איננו מוכן, כדאי להפסיק כעת ולא לחכות לפצוץ מאוחר יותר.