דימום קל בזמן ההריון

השאלה: שלום!
אני בשבוע ה-9 להריון לפני כמה ימים הופיע לי הפרשה בצבע חום בניגוב, כלומר על הנייר.
הייתי אצל הרופא והוא אמר לי שזוהי תופעה נפוצה וזהו דם מהרחם ואין לי מה לחשוש כיון שנראה באולטרסאונד שיש דופק והכל תקין ב"ה.
השאלה שלי היא מה בנוגע להימצאותי עם בן זוגי? האם יש איסור להיות ביחד או מותר לנו?בתודה,א

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 10:46:38 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אמנם תופעה זו ידועה בתחילת הריון. אבל מבחינה הלכתית אם הצבע היה חום וזה היה גם על נייר בניגוב חיצוני, אין צורך להחמיר, שהרי הצבע היה טהור ובניגוב יש רבים שמקילים יותר. על כן נראה שאם התופעה לא ממשיכה הרי שלפי הנתונים שאמרת את טהורה.

כתיבה וחתימה טובה