בעיות בנישואין

השאלה: פגעתי בבעלי מאוד, לא בגידה אבל שקר מאוד קשה.
הוא לא מוכן לשמוע ממני, האם יש דרך חוץ מטיפול זוגי? ברכה? מה לעשות..? אני אוהבת אותו איך אפשר לעשות שאלת רב על זוגיות, לדעת אם אנחנו מתאימים או לא.?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 7:38:35 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

נראה שכדאי לשתף אדם שלאישך יש קשר אליו והוא סומך אליו, וביחד לבוא אליו לשמוע את דבריו והנחיותיו. אם הוא חכם ובעל נסיון במצבים כאלו ימצא את הדברך לשקם את האמון בינכם.
שאלות של התאמות ותאריכים איננן שייכות למצב המתואר, כעת יש אש וצריך לכבות אותה בכוחות משותפים.
שהקב"ה יעזור וישלח לכם את האיש שיכול להשיב את האהבה שבינכם.