בעיות במערכת היחסים

השאלה: כבוד הרב שלום רב,
בעלי ואני נשואים כבר כמעט 3 שנים.
יש לנו 2 ילדים מדהימים ברוך ה´.
בעלי הוא אדם טוב ומקסים אבל הוא גם קצת קשה.
הוא מתעצבן מאוד מהר וקשה להרגיע אותו.
אנחנו רבים הרבה בזמן האחרון ובעיקר על יחסי אישות.
אני ילדתי לפני 3 חודשים את בני השני, יש לי ילדה בת שנה ו5 חודשים.
אני עייפה בערבים ומאז הלידה אין לי ממש חשק לקיים יחסים. אני מבינה שלבעלי יש צרכים ואני מנסה מאוד להיתחשב בו ולפעמים אפילו להיות איתו כשלא מחתשק לי ממש.
דיברנו על זה הרבה פעמים כי הוא מתעצבן שאני אומרת לו לא והוא לא מצליח להבין אותי.
איך אנחנו יכולים לפתור את הבעיה שלנו?
תודה רבה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 11:02:11 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

השאלה סבוכה ובייחוד שאינני מכיר את אישך ודעתו. על כן באופן כללי העצה היא למצוא רב ת"ח שיש לו גישה לנושא ולבוא ולדבר עמו, ועדיף שניכם יחד, ואז אפשר לפתח את הנושא בכבוד ובהבנה. אם אין רב שאתם יכולים לגשת אליו, אפשר לגשת לאנשי מקצוע ובלבד שיהיו יראי שמים.
בינתיים אני יכול להמליץ שתנוחי יותר, אולי אפשר לקחת עזרה לעבודות הבית. כמו כן כדאי לדאוג לרוגע בבית (מצידך ומצדו) תפחיתו מעט את עומס העבודה. והקב"ה יתן לכם כח וחכמה כיצד להקים את ביתכם.