בגידות

השאלה: רציתי לדעת גבר שבוגד באישתו אומרים כי מובטח לו שתיבגוד בו ועם תבגוד מה המשמעות של זה בנוסף גבר שבוגד באישתו מה האבון ועם הביא ילד מהפילגש מה המשמעות של כל    זה בעיני הדת מחכה לתשובה דחופה מיואשת

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 10:43:04 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

נושא של בגידות וכדו´ התורה רואה זאת בחומרה רבה ואין רוח חכמים נוחה מכך, אולם נראה לי שהיסוד העיקרי הוא הטיפול הזוגי מדוע תופעה זאת קוראת. אני מציע שתפנו לרב או מטפלים משפתחים שאתם סומכים עליהם ונותנים בהם אמון, ואז יוכלו לפתור את הבעיה מעיקרא.