יצאתי עם בחור וזה קצת דחוף!

השאלה: יצאתי עם מישהו שהוא הרבה יותר דתי ממני, הרבה יותר תורני. אני לא יודעת אם זה מתאים. מבחינתי לתת עוד הזדמנות, לצאת שוב ולבדוק כי אני כן רוצה,אבל אני לא בטוחה שזה טוב בשביל הבחור,אני רוצה להיות פיריית ולא להטריח אותו לשווא לצאת לעוד פגישה. ברור שגם אני שואפת תמיד להתחזק עוד ועוד, אבל כרגע במצב הזה אני לא בטוחה שזה נכון להמשיך כי זה לא כל-כך פייר כלפיו.אני מרגישה שהוא צריך מישהי שונה לגמרי וחזקה יותר בדת.מבחינתי כן לנסותשוב השאלה אם כדאי בכלל? כי אנני לא חושבת שזה מה שמגיע לבחור. אני מרגישה שהוא צריך מישהי אחרת. מה כדאי לעשות?
תודה רבה מראש!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:30:31 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

באופן כללי את צריכה לעשות את החשבון שלך ולא את שלו, כשם שהוא עושה את חשבונו ולא את חשבונך. עדיין אינכם זוג אלא יחידים, וכל אחד ישקול את שיקוליו בשלב זה. על כן שבי עם עצמך וחשבי האם הדבר מתאים לך, האם את רוצה להמשיך את הקשר אתו. בכל מקרה אין לשקר או להציג מיצג שוא, אבל הסתכלי בינתיים דרך העיניים שלך על הקשר בינכם.

בהצלחה