שמירת נידה

השאלה: שלום רב,
הנני חדשה בתחום הדת, התחלתי קשר רציני עם בחור שומר שבת והלכות. בין השיחות שלנו עלה הנושא של שמירת נידה שיכול לחזק אותנו ואת הקשר בינינו. עמדתי בנושא חיובית לחלוטין, רואה בזה רק טוב ואף אתגר לשנינו.

בעייתי היא שיש לי ממש מעט ידע בנושא הנ"ל והייתי מעוניינת לדעת מה מותר לעשות ומה אסור לעשות בכל הקשור למגע ושינה יחד בזמן שמירת הנידה.

תודה מראש..

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 9:11:10 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

כדאי לרכוש את הספר דרכי טהרה של הגר"מ אליהו זצ"ל, ושם יש הסבר נעים. אם את מבנות אשכנז כדאי לקרוא את טהרת בת ישראל.

בהצלחה