פעילויות לצוות הדרכה

השאלה: בע"ה

אני מדריך בסניף בני עקיבא, הסניף נפרד בפעולות ובחבב מעורב. הצוות מעורב בישבצים וכו´. הקומונרית עושה לנו גם דברים מעורבים לצוות-פויקה לצוות,סעודה שלישית,פעילות,לימוד ביחד וכו´. אני לא מרגיש צורך ללכת לדברים האלו.אני מרגיש שזה סתם ערבוב ואין לזה בכלל מטרה,כן יוצא לכל הצוות לעבוד ביחד וחשוב שיהיה קשר כלשהו כדי להרים אירועים סניפיים גדולים וכו´. אבל אישית אני מרגיש שהקשר הזה עם בנות למרות שהן מדריכות, לא מתאים לי. לא מרגיש נוח בעירוב הזה,שוב למרות שכולם מדריכים ובאמת חב´רה טובים. ואני לא יודע מה להסביר לקומונרית שלי..קשה לי עם זה וחשוב לי להסביר את עצמי.
תודה רבה!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/3/2013 1:32:21 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אני חושב שדבריך נכונים ומוסברים היטב, אתה יכול להעבירם לקומונרית, ואפילו לעלות לרמת רב התנועה או המזכ"ל שאני בטוח שיוכלו למצוא פתרון יצירתי למצב שנוצר, שהוא לא תקין הלכתית.