עבודה דחוף....

השאלה: כבוד הרב שלום ושבוע טוב ! ! ! !

אני חייל משוחרר מזה 5 חודשים בערך במהלך שירותי הייתי בספינות חיל הים כולל שבתות וחגים.
השאלה שלי היא כזאות אני רוצה להצטרף לשירות המשטרה בשיטור הימי,אבל גם במשטרה בשיטור הימי זה צריך להיות שבתות וחגים. אז השאלה שלי העם אני יוכל לעבוד שם או שזה אסור.
אני יודע שאסור אבל השיטור הימי זה כמו שהייתי בחיל הים בספינות וזה פיקוח נפש, רק במקרה של פיקוח נפש יוצאים לים או סיור.
הודה לתשובה
המשך שבוע מעולה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/3/2013 1:29:37 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם יוצאים לסיורים רק במקרים של פקוח נפש אפשר להמשיך ולשרת ביחידות אלו.