זוגיות

השאלה: שלום כבוד הרבה אני יצאתי לפני שנה עם בחור והתרגלנו אחד לשני אחרי זה הוא רצה להתחתן איתי וההורים שלו הלחיצו אותנו מאוד ההורים שלי לא היו בעד הקשר שלי איתו אחרי זה החלטתי שזה מוקדם לי מידי להתחתן ואני בכלל לא יודעת מה אני רוצה וניפרדתי מימנו ההורים שלו היו מתים עלי בהתחלה ואחרי שניפרדת מימנו הם שנאאוו אותי הוא ממש סבל בגללי הוא לקח כדורים נגד דיכאון עבר משבר לא קל וגם לי לא היה קל הוא רצה לחזור הרבה פעמים כרגע אחרי שעברה בערך שנה מאז הפרידה הוא יוצא עם מישהי כבר ואני לא מוצאת הסבתא מלחיצה טיפה אבל אני לא מוצאת מישהו שימצא חן בעייני ואני גם כל הזמן חולמת חלומות על הבחור ועל משפחתו הרבה מאוד חלומות מה לגבי החלומות למה אני חולמת עליהם?ומה אתה מייעץ לי לעשות?אני הרבה במחשבוות..תודה רבה זה שהוצאתי את זה פה עזר לי מאוד אני מרגישה הקלהה שיכולתי לפרוד את אשר על ליביי

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 9:37:36 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

נראה שאת צריכה להחליט שאתם מפסיקה כל קשר עם הבחור. כל זמן שאת קשורה אליו לא תצליחי למצוא בחור אחר. רק לאחר ניתוק מוחלט בינכם אפשר יהיה לייצר קשר חדש. גם החלמות נובעים מכך שעדיין לא גמרת את הקשר בינכם.