התרת נדרים

השאלה: אני גרה באזור בקעת אונו ואני צריכה לעשות התרת נדרים ספציפית והבנתי שאני צריכה ללכת לרב לספר לו את הנדר ואז הוא ועוד 2 גברים יכולים להתיר לי אותו, הבעיה היא שאני לא רוצה ללכת לרבנים שאני מכירה בקרית אונו, כי אני לא רוצה לספר את הנדר למישהו שאני מכירה... האם תוכלו להמליץ לי על רבנים שעושים התרת נדרים כזו באיזור בקעת אונו... הייתי שמחה אם אוכל לקבל תשובה מהירה כי הייתי רוצה לעשות את ההתרה לפני יום כיפור..
בתודה שרון

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 10:15:17 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אפשר לפנות למועצה דתית ולקבל רשימת רבנים מכהנים, אפשר לגשת לכל אחד מהם.

חתימה טובה