הדרכה בנושא זוגיות

השאלה: כבוד הרב שלום,
הנני בחורה שחזרה בתשובה לפני כשנה, ועל אף שנראה זה מעט,השכלתי לעלות בסולם הרוחני בצורה מאוד משביעת רצון.העניין הוא שכעת אני יוצאת עם אברך, וההורים מתנגדים לקשר בכל תוקף.האם יש לי הגיבוי לממש את בחירתי או להקשיב להם? אני חוששת שזה גובל בפגיעת הכבוד שלי את הוריי.כמו כן אולי דברייהם משקפים את דברי הבורא ואין אני משכילה לראות את זה.
בנוסף אשמח לדעת כל כמה זמן נהוג לדבר בטלפון ולהפגש עם הבחור ע"פ המקובל.

תודה ויום טוב. :)

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 9:19:20 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

עלי והצליחי

לעניין השאלה קשה להשיב עליה בלא הכרת הבחור והבחורה, על כן אם יש לכם מישהו קרוב שמכיר אותך וגם את הבחור, אם הדבר נראה שיכול להתפתח טוב, יש להשתדל בכך. ההורים אי"ה יסכימו לכך, ואפשר גם לשלוח להם אנשים שינסו לרכך את עמדתם, ואי"ה יעלה לטוב. אבל הכל צריך להעשות מתוך שאת יודעת מי הבחור היטב וכן לראות האם הקשר בינכם הוא בריא. ולכן כדאי ייעוץ של אדם שמכיר אותו וגם אותך.

יהי רצון שהכל יעלה טוב.