בית חדש

השאלה:

בס"ד
שלום לכבוד הרב,
אחי בונה בית חדש, צמוד קרקע, בע"ה ובלי נדר תסתיים בנייתו בקרוב, מטרידה אותו העובדה כי הפועלים הערבים מתפללים כל יום מספר פעמים במבנה,שאלתינו: מה ניתן לעשות על מנת לטהר המבנה ומתי? והאם קריאת הזוהר הקדוש בחנוכת הבית מספיקה או האם יש צורך בביצוע אחר או נוסף?תודה מראש על תשובתכם החשובה,

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 10:17:11 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

כל זמן שהבית של אחיך הוא בעל הבית, ואין אדם אוסר דבר שאינו שלו, כך שכל התפילות שלהם הם הבל, אבל בודאי שההבל הזה בבית של מישהו אחר אין להם משמעות כלל.
אי"ה כשתעשו חנוכת הבית בלימוד תורה תקדשו את הבית שלכם.

חודש טוב ומבורך