תהליך בבניית בית

השאלה: אנו בונים בית בשיטה מתקדמת, דהיינו : יסודות וממ"ד בשטח(גינות שומרון) והמבנה עצמו מגיע במקטעים שלמים בהובלה. בעזה"ת אמורה ההובלה להתבצע בימים הקרובים וככל הנראה יש סיכוי סביר לתשעת הימים, האם יש מניעה כלשהיא לבצע מהלך זה בימים אלו ? או שמא רצוי דווקא בימים אלו?כמו כן אציין כי זהו שלב בתוך כדי הבני ולא התחלה/חתימת חוזה וכד´ .
לתשובת הרב במהרה אודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/22/2013 12:25:09 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם זאת לא דירת פאר ושמחה מיוחדת אלא למגורים, ונראה שלא יהא הכל מוכן עד ט´ באב, ומשום מצוות יישוב ארץ ישראל, אפשר לעשות כן,ובודאי השבוע.