כשרות תוסף מזון

השאלה: שלום וברכה, מותר לרכוש תוספי תזונה ישירות מחו"ל (שכנראה לא יהיה גם אישור הרבנות לישראל) שהוא טבעוני ובכשרות star k? (זה החברה של התוספים- https://www.gardenoflife.com/ , יש להם קטגוריה של כשר וכל מוצר מסומן עליו star k) האם יש הבדל בין תוסף שהוא לבליעה/ לעיסה /אבקה (כתרופה עקב דלקות חוזרות ועייפות מוגברת ובלעיסה/אבקה נספג לי טוב ומשפיע) אציין שאני נוהגת לאכול מהדרין אך בתוספים, כיוון שניסיתי חברות שהם היו מהדרין אך לא מספיק איכותי או לא השפיע עלי כ"כ, הייתי לוקחת של חברת סולגאר עם כשרות כ-k (שמברור הבנתי שאפשר לסמוך על כשרות זו) אך יש דברים שאין להם (כמו מוצר בלעיסה/ אבקה) או שיש מוצר בפורמולה מעט שונה שהיא יותר חזקה או עם חומרים לספיגה טובה יותר... אשמח לכל פירוט שיתאפשר כדי להבין גם את המכלול, תודה רבה!

התשובה

מכון כושרות | כ"ט כסלו תשפ"ד 14:00

שלום וברכה

זו כשרות אמיתית שיש לה את הקריטריונים שלה להגדרת כשרות.

איני יודע כיצד הם מתבטאים במוצר זה, בפרט לאור זאת שיש כשרויות שמקילות יותר בתוספי תזונה.

בברכה

יצחק דביר